Teamplayn uutiset ja tiedotteet

Olemme valmistelleet kesän aikana tapahtumiamme ja olemme nyt valmiina tulemaan järjestämään niitä kanssanne. Tapahtumia varten toimimme yhteistyökumppaniemme kanssa ja varmistaneet huippuluokan laitteistot pelaamiseen Jimm's:ltä ja ammattilaistason valmennuksen Incoachilta, jotta voimme tarjota parhaat työkalut loistavaan kokemukseen.

Lisätiedot ja tilaukset voi tehdä puhelimitse 044 3133 717 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@teamplay.fi. Meihin voi myös olla yhteydessä sosiaalisen median kautta, seurata tekemistämme ja lähteä mukaan:


Tapahtumamme sopivat yrityksille esimerkiksi tiimipäiviin tai asiakastilaisuuksiin, esimerkki tilaisuuden kulusta hinnasto sivullamme. Teemme myös mielellämme yhteistyötä nuorten pelaamisen edistämiseksi, ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan miten voimme toimia eurheilun edistämiseksi yhdessä!


Teamplay on sopinut yhteistyöstä eurheilu-valmennuksen osalta Incoachin kanssa. Incoach toimii yhdessä Teamplayn kanssa ja tarjoaa valmennuksen tapahtumissamme ja toimimme yhteistyössä tukemaan valmennustarvetta myös tapahtumien ulkopuolella. Tapahtumien lisäksi haluamme tukea eurheilun kehitystä ja näemme Incoachin olevan meille täydellinen kumppani.

Incoach on eurheilun valmennukseen keskittyvä yritys, joka on ottanut tehtäväkseen parantaa valmennusmahdollisuuksia alalla. Incoach tarjoaa valmennusta seuraavissa peleissä: Fortnite ja Counter-Strike: Global Offensive. Käytössä on useita kokeneita ja motivoituneita valmentajia ja henkilökohtainen valmennussuunnitelma, joka sovitetaan pelaajan taitotasoon ja tavoitteisiin.


Teamplay on palannut lomilta virkistyneenä ja valmiina kohtaamaan kuumat kelit kuumilla pelitapahtumilla. Avaamme linjat ja yhteydenotot monipuolisemmin mahdollisimman pian. Ota yhteyttä ja räätälöidään tapahtuma teille sopivaksi! Lisäämme tiedot esimerkki paketeista ja suuntaa antavat hinnat sivustollemme piakkoin.


Olemme loppukevään ja alkukesän aikana pitäneet kaksi demotapahtumaa, joissa esittelimme toimintaamme asiakkaille ja sijoittajille, sekä hioimme konseptiamme. Toinen tapahtuma pidettiin Helsingissä ja toinen Turussa. Olemme erittäin tyytyväisiä niin tapahtumiin, kuin niistä saatuihin palautteisiinkin. Olemme saaneet arvokasta kokemusta tapahtuman kasaamisesta ja myös tarvittavasta ajasta.

Valmistelemme kesän aikana hinnastomme valmiiksi ja lomien takia emme järjestä enää ennen elokuuta lisää tapahtumia, mutta meihin voi silti olla yhteydessä sähköpostitse ja kysellä niin tapahtumista kuin yhteistyöstäkin.

Lisäämme kuvia ja videota tapahtumista sivuillemme pian, nähdään syksyllä!


Teamplay on solminut yhteistyösopimuksen Jimm's PC-Store Oyn kanssa laitteiden toimittamiseksi 29.3.2018. Teamplayn tarjoaman palvelun taustalla tarvitaan tehokkaita ja luotettavia laitteita, jotta kokemus on mahdollisimman sujuva ja pelaajat voivat keskittyä tekemiseensä. Koneiden kuuluu olla huomaamaton osa pelaamista ja tästä syystä Teamplay on valinnut Jimm's:n kumppanikseen.

Jimm's PC-Store Oy on asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Jimm's:n liike sijaitsee Turussa.

- Teamplay