Tietoa Teamplaystä

Teamplay toiminta on kovassa vauhdissa ja olemme aloittaneet suljetut tapahtumat kevään 2018 aikana, josta laajensimme avoimeen toimintaan elokuussa. Toimintamme sijoittuu Saloon ja toimimme Turku-Helsinki akselilla. Toistaiseksi meidät tavoittaa parhaiten puhelimitse, sosiaalisen median tai sähköpostin välityksellä.

Tarjoamme yrityksille ja yhteisöille tarvittavat välineet e-urheiluun tutustumiseen ja sen kokeiluun, jopa säännöllisempään harrastamiseen. e-urheilu on vaativa laji ja joukkuepohjaisissa lajeissa (kaikki e-urheiluhan ei tälläistä ole) on samat perusteet menestymiselle: joukkuehenki, kommunikaatio, valmistautuminen ja toki myös yksilöllinen taito.

Teamplayn taustalla on aktiivisia alan harrastajia, jotka näkevät harrastuksen olevan tukemisen arvoista. Alla hiukan tietoa tekijöistämme.

Sampsa "reaper" Suoninen

Pitkän linjan aktiivinen harrastaja, jonka mielestä pelit ovat loistava tapa harrastaa kavereiden kanssa ja viettää aikaa. Keskikovan linjan metallimies ja parin kovapintaisen nuorukaisen isä.

  • Rooli: Tekniikka ja tapahtuma-avustaja
  • Aktiiviset pelit: Ghost Recon: Wildlands, Counter Strike: Global Offensive, Playerunknown's Battlegrounds
  • Tausta: Aikanaan 90-luvun taitteessa Commodoreen hurahtanut pitkän linjan harrastajapelaaja, joka pelasi CS:ää ennen kuin se oli siistiä tai edes oma pelinsä. Ollut järjestämässä LAN turnauksia 2000-luvun alussa, mm. ensimmäisiä Verkkopelit-tapahtumia Joensuussa.
  • Pelihistoriaa: Liian pitkä lista, mutta tiimipeleinä olennaisimmat omalta kannalta ovat: CS 0.X, Day of Defeat, Medal of Honor: Allied Assault, Unreal Tournament 99/2003/2004/3, Quake 1/2/3 ja Wolfenstein: Enemy Territory.
  • Harrastushistoriaa: Suomalaisen UT2003/2004 klaanin vetäjä, ClanBase Match Admin.

Kuvia laitteistamme

Laitteistomme on huolella valittu sopimaan pelaamiseen ja olemaan samalla näyttävä, sillä perinteiseen LAN pelaamiseen kuuluu myös laitteiston esittely. Kumppanimme kaikkiin laitehankintoihimme on Jimm's, jonka vuosien kokemus ja erittäin aktiivinen yhteistyö suomalaisen e-urheilun parissa on täydellinen pari meille.

Mukana myös kuvia laitteiston hakemisesta ja asentamisesta, kysykää vapaasti esim. sosiaalisessa mediassa jos tarkka sisältö kiinnostaa!

Rautaa autossa

Käytiin hakee rauta ja... Eihän ne mahtunut kyytiin. Suurin osa näytöistä jouduttiin jättämään seuraavaan settiin.


Laatikko^2

Avattiin Phanteksin laatikko ja sisällä oli toinen laatikko? Tuleeko kellekkään mieleen "Pimp My Ride"?


Corsair RM-sarjan virtalähde

Virtalähteet valittiin huolella. Harva panostaa näihin, mutta se on koneen kriittisin osa; Sen hajotessa voi koko kone olla entinen.


Teamplay kone sisältä

Mustaa mustalla? Ensimmäinen kone kasaantumassa.


Teamplay koneen asennus

Nonstop pistää Aoruksen näytönohjainta kiinni kunnolla.


Teamplay koneen testiajo

Koneen testiajo, alkaa näyttämään hiukan valoisammalta meiningiltä!


SilentiumPC Fortis 3 HE1425 v2 prosessorijäähdytin menossa paikalleen

Aorus AX370-Gaming K5 ja SilentiumPC Fortis 3 HE1425 v2 kohtaavat toisensa. Puhaltimien kiinnitysraudat aina yhtä jännittävää.


Kuusi Teamplay konetta kasassa

Kuusi kasassa, neljä odottaa vuoroaan. Mukava yksityiskohta Phanteks P400S kotelossa on lasiseinän lisäksi magneetilla kiinni olevat tuuletusaukot kotelon katossa.


Oheislaitteet

Oheislaitteet kasassa feat. Asus & Logitech, tosin HyperX Clound II kuulokkeet ovat vielä paketissa. Sitten eikun ohjelmistot sisään!


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa pysyäksesi mukana menossa!

Twitter: @teamplayfi

Facebook: teamplayfi

Instagram: teamplayfi

- Teamplay

Varaa aika

Ajanvaraukset sähköpostitse tai puhelimitse.

Uutiset ja tiedotteet